Μεταμοσχευση Μαλλιων Κοστος Τιμές απο 1 €/μόσχευμα

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, βασικό κριτήριο για όλους τους υποψήφιους για μεταμοσχευση μαλλιων είναι το κοστος. Στην κλινική μας προσπαθούμε να εναρμονίσουμε την τιμή της επέμβασης εμφύτευσης μαλλιών στην οικονομική συγκυρία και για αυτό μειώσαμε την τιμή της .

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια επέμβαση υψηλής αισθητικής που πετυχαίνει μόνιμο αποτέλεσμα, το οποίο είναι εμφανισιακά πολύ κοντά στο φυσικό. Η κατάρτιση του πλαστικού χειρουργού σε συνδυασμό με τις σημαντικές τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα, μπορούν να σας διασφαλίσουν πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών εξαρτάται από το μέγεθος της αραίωσης που υπάρχει στο τριχωτό της κεφαλής και από τον αριθμό των μοσχευμάτων που θα χρειαστεί ο ενδιαφερόμενος. Για να μπορεί ο υποψήφιος να συγκρίνει το κόστος, θα πρέπει να γνωρίζει την τιμή ανά μόσχευμα και όχι ανά τρίχα, δεδομένου ότι ο αριθμός των τριχών ανά μόσχευμα δεν είναι σταθερός σε κάθε άνθρωπο.

Στην κλινική μας διατηρούμε σταθερά ανταγωνιστικές τιμές, κι έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε αποτέλεσμα, χωρίς να πληρώσετε «τα μαλλιά της κεφαλής σας»… παρά μόνον τα μοσχεύματα, ανάλογα με το είδος της επέμβασης που θα επιλέξετε: FUT ή FUE.

Στην επέμβαση με τομή (FUT), το κόστος είναι 1 ευρώ/μόσχευμα, και 1000 τρίχες δώρο.

Στην επέμβαση χωρίς τομή (FUE), το κόστος είναι στα 2 ευρώ/μόσχευμα, και σε γενικές γραμμές σε μια εμφύτευση μαλλιών μπορεί να χρειαστούν -κατά μέσο όρο- από 1000 έως 2500 μοσχεύματα.

Η επέμβαση χωρίς τομή FUE είναι πολύ πιο χρονοβόρα και πιο απαιτητική, γι’ αυτό έχει μεγαλύτερο κόστος από την επέμβαση FUT. Το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν επηρεάζεται από το είδος της επέμβασης. Όποια μέθοδο κι αν επιλέξετε, στο τέλος θα χαρείτε το ίδιο την αίσθηση της αφής στα ξαναφυτρωμένα σας μαλλιά.

μεταμοσχευση μαλλιων κοστος εναρμονισμένο στην εποχη
Κόστος FUΤ-STRIP

1€ /μόσχευμα

Δώρο 1000 τρίχες
Κόστος FUE

2€ /μόσχευμα