Μεταμοσχευση Μαλλιων Κοστος Τιμές, €/μόσχευμα

Το Κόστος της Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, βασικό κριτήριο για όλους τους υποψήφιους για μεταμοσχευση μαλλιων είναι το κόστος.
Στην κλινική μας προσπαθούμε να εναρμονίσουμε την τιμή της επέμβασης εμφύτευσης μαλλιών στην οικονομική συγκυρία.
Παρόλα αυτά το κόστος δεν πρέπει να είναι το κύριο μέλημα ή ακόμα και το αποφασιστικό κριτήριο για να επιλέξουν την κλινική στην οποία θα κάνουν την επέμβαση. Η αλλαγή της εμφάνισης δεν μπορεί εκτιμηθεί σε επίπεδο ψυχολογικής ανάτασης και για αυτό πάντα προτείνουμε να διατηρούνται οι απαραίτητες ενστάσεις στις διαφημιστικές προσφορές που το αποτέλεσμά τους είναι αμφίβολο.

Εμπειρία

Ο Δρ. Ιωάννης Ράπτης με 20ετή εμπειρία στη μεταμόσχευση μαλλιών εγγυάται μια επέμβαση υψηλής αισθητικής με μόνιμο αποτέλεσμα, το οποίο είναι εμφανισιακά πολύ κοντά στο φυσικό. Η κατάρτιση του πλαστικού χειρουργού σε συνδυασμό με τις σημαντικές τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα, μπορούν να σας διασφαλίσουν οτι δεν θα επωμιστείτε το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών χωρίς το ιδανικό αποτέλεσμα .

Το κόστος μεταμόσχευσης μαλλιών στον υπόλοιπο κόσμο.

Το Κόστος της επέμβασης μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα συγκριτικά με άλλες χώρες είναι αρκετά χαμηλό γεγονός που κάνει ολοένα και περισσότερους ξένους να επισκέπτονται κάθε χρόνο την πατρίδα μας για να προβούν στην επέμβαση που θα αλλάξει την εμφάνιση τους.
Η σχέση δε μεταξύ ποιότητας και τιμής κατατάσσει την Ελλάδα σε ένα παραδοσιακό προορισμό τουρισμού για εμφυτευση μαλλιών.

Κάθε περίπτωση είναι μοναδική και η τιμή της επέμβασης εξαρτάται απο τους εξής παράγοντες

  • τη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών που θα επιλέξουμε,

  • τον αριθμό των συνεδριών

  • και την περιοχή κάλυψης δλδ τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα χρησιμοποιηθούν.

Η τιμή της Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Το τιμή της επέμβασης μεταμόσχευσης μαλλιών εξαρτάται από το μέγεθος της αραίωσης που υπάρχει στο τριχωτό της κεφαλής και από τον αριθμό των μοσχευμάτων-τριχοθυλακίων που θα χρειαστεί ο ενδιαφερόμενος. Για να μπορεί ο υποψήφιος να συγκρίνει το κόστος, θα πρέπει να γνωρίζει την τιμή ανά μόσχευμα-τριχοθυλάκιο και όχι ανά τρίχα, δεδομένου ότι ο αριθμός των τριχών ανά μόσχευμα δεν είναι σταθερός σε κάθε ασθενή. Επίσης μεγάλη προσοχή στον αριθμό των τριχοθυλακίων που μεταμοσχεύονται αυτούσια και όχι διαιρούμενα. Ο ασθενής πρέπει να επιλέξει μεταμόσχευση αυτούσιων τριχοθυλακίων καθώς μόνο έτσι διασφαλίζεται φυσικότητα και βιωσιμότητα του αποτελέσματος.

ΚΟΣΤΟΣ FUE

ΤΡΙΧΟΘΥΛΑΚΙΑ ≈ΤΡΙΧΕΣ Κόστος/Τριχοθυλάκιο ΚΟΣΤΟΣ
300 1000 Ρωτηστε τιμή Ρωτηστε τιμή
500 1750 Ρωτηστε τιμή Ρωτηστε τιμή
700 2450 Ρωτηστε τιμή Ρωτηστε τιμή
1000 3500 Ρωτηστε τιμή Ρωτηστε τιμή
1200 4200 Ρωτηστε τιμή Ρωτηστε τιμή
1500 5250 Ρωτηστε τιμή Ρωτηστε τιμή

ΚΟΣΤΟΣ FUT-STRIP

ΤΡΙΧΟΘΥΛΑΚΙΑ ≈ΤΡΙΧΕΣ Κόστος/Τριχοθυλάκιο ΚΟΣΤΟΣ
500 1250 Ρωτηστε τιμή Ρωτηστε τιμή
700 1750 Ρωτηστε τιμή Ρωτηστε τιμή
1000 2500 Ρωτηστε τιμή Ρωτηστε τιμή
1500 3750 Ρωτηστε τιμή Ρωτηστε τιμή
1800 4500 Ρωτηστε τιμή Ρωτηστε τιμή
2000 5000 Ρωτηστε τιμή Ρωτηστε τιμή
2500 6250 Ρωτηστε τιμή Ρωτηστε τιμή
3000 7500 Ρωτηστε τιμή Ρωτηστε τιμή

Η επέμβαση χωρίς τομή FUE είναι πολύ πιο χρονοβόρα και πιο απαιτητική, γι’ αυτό έχει μεγαλύτερο κόστος από την επέμβαση FUT. Το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν επηρεάζεται από το είδος της επέμβασης. Όποια μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών κι αν επιλέξετε, στο τέλος θα χαρείτε το ίδιο την αίσθηση της αφής στα ξαναφυτρωμένα σας μαλλιά.

Στην κλινική μας διατηρούμε σταθερά ανταγωνιστικές τιμές, κι έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε αποτέλεσμα, χωρίς να πληρώσετε «τα μαλλιά της κεφαλής σας»… παρά μόνον τα μοσχεύματα, ανάλογα με το είδος της επέμβασης που θα επιλέξετε: FUT ή FUE.

Όροι Πληρωμής

Μια προκαταβολή η οποία τελικά αφαιρείται απο το κόστος της επάμβασης είναι αρκετή για να προγραμματιστεί ημερομηνία της επέμβασης μεταμόσχευσης μαλλιών.

Τρόποι Πληρωμής

Δεχόμαστε μετρητά καθώς και όλους τους τύπους πιστωτικών καρτών.

Προσφορές- Εκπτώσεις

Σε περιπτώσεις εξόφλησης με μετρητά, ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές της Bioanaplasis.

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή.

Στην συμφωνηθείσα τιμή εκτός από το κόστος της επέμβασης μεταμόσχευσης μαλλιών περιλαμβάνεται Διάγνωση  καθώς και παρακολούθηση ανα μήνα μέχρι την ολοκλήρωση του αποτελέσματος.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας “πόσο κοστίζει η μεταμόσχευση μαλλιών” για περισσότερες πληροφορίες.

μεταμοσχευση μαλλιων κοστος εναρμονισμένο στην εποχη
Κόστος FUΤ-STRIP

Από 1€ /μόσχευμα

Κόστος FUE

Από 1.6€ /μόσχευμα