Η Μυστική Συνταγή για Ένα Νεανικό και Λαμπερό Πρόσωπο

Θεραπεία με Υαλουρονικό

Το υαλουρονικό , είναι μια ουσία που υπάρχει ήδη σαν φυσικό συστατικό στο δέρμα μας. Είναι μια υδρόφιλη πρωτεΐνη που είναι υπεύθυνη για την ενυδάτωση και την θρέψη του. 

Με την πάροδο του χρόνου όμως, αλλά και τους διάφορους εξωτερικούς παράγοντες που απειλούν καθημερινά την υγεία του δέρματός μας, η ουσία αυτή μειώνεται δραστικά και τα αποτελέσματα ποικίλουν.

Hyaluronic Acid bioanaplasis

Το να ξαναβρείτε λοιπόν την χαμένη λάμψη από το πρόσωπό σας, μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και απλά, με την πιο ασφαλή μέθοδο.

Χωρίς μεγάλο κόστος, χρόνο και επικίνδυνες επεμβάσεις, η λύση τώρα είναι μπροστά στα χέρια σας. 

Από χαλάρωση και ξηρότητα που αναφέραμε παραπάνω, μέχρι ερεθισμούς και εμφάνιση ρυτίδων και γραμμών έκφρασης. Ο ήλιος, η ατμοσφαιρική ρύπανση, το στρες είναι μόνο κάποιοι από τους λόγους που συμβάλλουν σε αυτές τις αρνητικές επιπτώσεις. 

Εξειδικευμένος Χειρουργός

Ο Δρ. Ι. Ράπτης είναι πλαστικός χειρουργός μέλος της Παγκόσμιας Κοινότητας Πλαστικών Χειρουργών I.S.P.A.S

27 Χρόνια Εμπειρία

Η πολύχρονη εμπειρία στο υαλουρονικό αποτελεί εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς

Προσιτές Τιμές

Η μεγάλη μας εξειδίκευση στο υαλουρονικό , μας επιτρέπει να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

Νιώθετε το πρόσωπό σας ξηρό και αφυδατωμένο;

H αναζωογόνηση του προσώπου σας βρίσκεται μια απόφαση μακριά

Εδώ έρχεται η σημασία της εξωτερικής προσθήκης υαλουρονικού οξέος στο δέρμα. Η εφαρμογή υαλουρονικού οξέος στο πρόσωπο μπορεί να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τα οφέλη του υαλουρονικού οξέος δεν είναι όμως μόνο επιφανειακά.

Η ενίσχυση της ενυδάτωσης και η αναζωογόνηση του δέρματος μπορεί να έχει ευεργετικές επιδράσεις και στην συνολική υγεία του δέρματος, βοηθώντας στην πρόληψη δερματικών προβλημάτων.

 

Νιώθετε το πρόσωπό σας θαμπό και κουρασμένο;

Θέλετε να βρείτε ξανά την νεανική σας όψη και σφριγηλότητα;

Με την εξέλιξη της επιστήμης της ομορφιάς, η απάντηση πλέον είναι πιο απλή από ό,τι φαντάζεστε.

Η μέθοδος αυτή έχει αναγνωριστεί για τις ευεργετικές του ιδιότητες για το δέρμα και προσφέρει μια πληθώρα οφελών

Ενυδάτωση: Το υαλουρονικό οξύ πολύ φυσικά διατηρεί το νερό στα κύτταρα του δέρματος, βοηθώντας το να παραμένει ενυδατωμένο και ελαστικό.

Εξομάλυνση ρυτίδων: Ακόμη, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και γραμμών έκφρασης, καθώς προσφέρει ενυδάτωση και πλούσια θρέψη στο δέρμα, καθιστώντας το πιο λείο και απαλό. 

Αναζωογόνηση & Προστασία από ερεθισμούς

Βελτιώνει την υφή και τη φωτεινότητα του δέρματος

Επειδή δημιουργεί ένα φραγμό στο δέρμα, το υαλουρονικό οξύ συμβάλλει στην προστασία του από ερεθισμούς και εξωτερικούς παράγοντες όπως ο ήλιος και οι ρύποι.

Επιτάχυνση της ανάπλασης του δέρματος: Επιπλέον, ενθαρρύνει την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος, βοηθώντας στην επιτάχυνση της διαδικασίας της ανάπλασης του δέρματος και στην αναζωογόνησή του.

Αντιγηραντικές ιδιότητες: Η συνεχής χρήση υαλουρονικού οξέος μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των σημείων της γήρανσης, καθιστώντας το δέρμα πιο νεανικό και λαμπερό.

Ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος με διάρκεια

Αποκτήστε πιο σφριγηλό και λείο δέρμα

Διάρκεια αποτελέσματος: Τα αποτελέσματα διαρκούν από 12 έως 18 μήνες, μέχρι να χρειαστεί να το ανανεώσετε. 

Απουσία παρενεργειών: Το υαλουρονικό είναι απόλυτα ασφαλές. Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία, ενδέχεται να υπάρξει απλά μια ελαφριά κοκκινίλα ή ένα μικρό οίδημα που έπειτα από 1 ώρα ως το πολύ 1 μέρα θα έχει υποχωρήσει. 

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συστατικά στην περιποίηση του προσώπου και η πιο ασφαλής μέθοδος για το γέμισμα των ρυτίδων και την αποκατάσταση της υδατικής ισορροπίας και την αποκατάσταση όγκου στα σημεία του δέρματος (χείλη κτλ) που επιθυμούμε. (βλ. υγρή ρινοπλαστική)

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Ο Δρ. Ι. Ράπτης είναι πλαστικός χειρουργός μέλος της Παγκόσμιας Κοινότητας Πλαστικών Χειρουργών I.S.P.A.S καθώς και μέλος της Παγκόσμιας Κοινότητας Πλαστικών Χειρουργών ασχολούμένων με την Μεταμόσχευση Μαλλιών I..S.H.R.S.
Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μετεκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ.

Εδώ και 27 χρόνια ασχολείται με το υαλουρονικό και έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό χτίζοντας μια εμπειρία εκατοντάδων περιστατικών.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και σίγουρα θα σας ανταμείψει αν το δοκιμάσετε!

Είναι η ιδανική επιλογή για να αναδείξετε τη φυσική σας ομορφιά και να αισθανθείτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Επιδιώκοντας την απαραίτητη ενυδάτωση και την αντιμετώπιση των πρώτων σημείων γήρανσης, το υαλουρονικό οξύ είναι η επιστροφή στη φυσική σας ομορφιά και την αυτοπεποίθησή σας.

Αγίου Ιωάννου 75, Αγία Παρασκευή