Η κρυολιπόλυση είναι μέθοδος απώλειας τοπικού πάχους. Είναι σύγχρονη, εξαιρετικά διαδεδομένη και δημοφιλής παγκοσμίως, γιατί έχει πολλά πλεονεκτήματα, τα έξης:

Είναι ανώδυνη, δηλαδή δεν χρειάζεται αναισθησία.
Είναι αναίμακτη, δηλαδή μη χειρουργική.
Είναι απλή στην εφαρμογή.
Δεν είναι ακριβή.
Και είναι αποτελεσματική!

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ
Το μηχάνημα εφαρμόζεται στην περιοχή του τοπικού πάχους, την βεντουζάρει και την περικλείνει, έτσι ώστε να δράσει μόνον στο λίπος. Ακολούθως την ψύχει για 45 λεπτά. Αυτό θανατώνει ένα αριθμό λιποκυττάρων, σπάζοντας την μεμβράνη τους. Μετά γίνεται λεμφικό μασάζ για 15 λεπτά, έτσι ώστε να απομακρυνθούν τα κυτταρικά υπολείμματα, δια των λεμφαγγείων της περιοχής. Το υπερκείμενο δέρμα δεν παθαίνει ζημιά.
Η μέθοδος εφαρμόζεται, στην κοιλιά, στα μπράτσα στην έσω και έξω επιφάνεια των μηρών, στα γόνατα στην μέση, στις γάμπες.

Κρυολιπόλυση

Μπορεί να εφαρμοστεί ταυτόχρονα σε 2 περιοχές του σώματος.

Δεν εφαρμόζεται στον λαιμό και στο πρόσωπο.
Χρειάζονται 2 έως 4 συνεδρίες της μιάς ώρας για να έχουμε το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα. Οι συνεδρίες γίνονται μία φορά τον μήνα,αλλά χρειάζεται και μία φορά την εβδομάδα τουλάχιστον, λεμφικό μασάζ στην περιοχή.

Μεγάλες προσφορές και τιμές γνωριμίας*

Μή Χάνετε Χρόνο

Αφαιρέστε το Τοπικό Πάχος Σήμερα

*Ισχύει για μια συνεδρία 60 λεπτών

Αποτελέσματα

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Το σπουδαιότερο είναι ότι υπάρχει άμεσο, αλλά σταδιακό αποτέλεσμα 30 μέρες μετά από κάθε εφαρμογή και ότι ο άνθρωπος συνεχίζει τις καθημερινές του δραστηριότητες κανονικά. Όπως και μετά από τις λιποαναρροφήσεις, χρειάζεται μια σωστή διατροφή, δηλαδή με λιγότερα λιπαρά και υδατάνθρακες, καθώς και επαρκής καθημερινή ενυδάτωση για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα.Αν γίνεται και γυμναστική ακόμη καλύτερα. Επίσης υπάρχουν και συμπληρώματα διατροφής μη φαρμακευτικά, που εμποδίζουν να συσσωρευτεί ξανά λίπος στην περιοχή εφαρμογής.
Αν και μόνον εφόσον τηρούνται τα παραπάνω, τότε το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, διότι μειώνεται ο αριθμός των λιποκυττάρων, τα οποία δεν πολλαπλασιάζονται. Άρα υπάρχει ενεργός συμμετοχή του πελάτη στην απώλεια του τοπικού πάχους, διότι τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα απορροφούνται μέσω του μεταβολισμού και μόνον..

Αν μετά τις συνεδρίες υπάρξει χαλάρωση του δέρματος, με την εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων γίνεται και σύσφιξη.

ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ
Γενικά η μέθοδος είναι για κάθε ηλικία εκτός των περιπτώσεων προβλημάτων υγείας σωματικής και ψυχικής και λήψης ορισμένων φαρμάκων. Χρειάζεται λοιπόν ένα πλήρες αναλυτικό ιστορικό.

Η εφαρμογή της μεθόδου πρέπει να γίνεται από ιατρό και μόνον.
Η κρυολιπόλυση δεν είναι μέθοδος αδυνατίσματος
αλλά μόνον απώλειας του τοπικού πάχους.
Κρυολιπόλυση Εφαρμογή