Πρωτοποριακές Μέθοδοι Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Απόκτησε για πάντα τα μαλλιά που ονειρεύεσαι

Τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την απώλεια των μαλλιών σου. Ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή σου με μία ανώδυνη επέμβαση εμφύτευσης μαλλιών στην BIOANAPLASIS.

Εμφύτευση Μαλλιών στις πιο Ανταγωνιστικές Τιμές της Αγοράς

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η αραίωση και η απώλεια μαλλιών επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία πολλών ανθρώπων. Στην Bioanaplasis όμως κάνουμε την μεταμόσχευση μαλλιών πιο προσιτή σε όλους χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα τις πιο σύγχρονες μεθόδους!

Εξειδικευμένος Χειρουργός

Ο Δρ. Ι. Ράπτης είναι πλαστικός χειρουργός μέλος της Παγκόσμιας Κοινότητας Πλαστικών Χειρουργών I.S.P.A.S

20 Χρόνια Εμπειρία

Η πολύχρονη εμπειρία στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών αποτελεί εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς

Προσιτές Τιμές

Η μεγάλη μας εξειδίκευση στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών, μας επιτρέπει να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

Η ανάγκη

Τόνωσε την Αυτοπεποίθησή σου. Απόκτησε νέα και πυκνά μαλλιά!

Η απώλεια μαλλιών στους περισσότερους ανθρώπους έχει αρνητικές ψυχολογικές επιπτώσεις. Δεν είναι λίγοι αυτοί που διακατέχονται από αρνητικά συναισθήματα όταν βλέπουν να αραιώνουν τα μαλλιά τους όσο μεγαλώνει η ηλικία τους.

Η χαμηλή αυτοεκτίμηση, η αίσθηση του τέλους της νιότης, αμηχανία, ακόμα και κατάθλιψη είναι κάποιες μόνο επιπτώσεις από την απώλεια των μαλλιών. 

Στην BIOANAPLASIS κατανοούμε πλήρως την κατάσταση αυτή και κάνουμε ό,τι είναι επιστημονικά δυνατό για να αποκτήσετε την χαμένη αυτοπεποίθησή σας μέσα από ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα εμφύτευσης μαλλιών στις περιοχές που χρειάζεται!

Η μέθοδος

Μέθοδος FUT ή FUE: Επιλέγουμε την ιδανικότερη για εσάς!

Η μέθοδος FUE αποτελεί την πιο  σύγχρονη και ευρέως διαδεδομένη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών που προτιμούν οι περισσότεροι ασθενείς καθώς δεν υπάρχει τομή με την έννοια μιας γραμμής, αλλά πολλές μικρές τρυπούλες που αφήνουν πολύ μικρά σημαδάκια πρακτικά αόρατα. 

Η μέθοδος FUT είναι η κάτ’ εξοχήν μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών σέ όλον τον κόσμο. Η λήψη των μοσχευμάτων γίνεται με επιφανειακή τομή στο πίσω μέρος τού τριχωτού σέ συγκεκριμένο σημείο σταθερής τριχοφυΐας.

Σίγουρα δημιουργείται κάποιος πιθανός δισταγμός στο άκουσμα μιας τομής όμως με την τοπική αναισθησία ή την μέθη, όλη η επέμβαση γίνεται απολύτως ανώδυνη. Η εξέλιξη των τοπικών αναισθητικών σήμερα προσφέρει και μία ανώδυνη μετεγχειρητική πορεία.

Στην Bioanaplasis, θα επιλέξουμε μαζί την κατάλληλη μέθοδο που ταιριάζει στην περίπτωσή σας και θα σας εξασφαλίσει το τέλειο αποτέλεσμα με μία ανώδυνη επέμβαση!

Το αποτέλεσμα

Εγγυημένο Φυσικό Αποτέλεσμα που λύνει το πρόβλημα για Πάντα!

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι η σύγχρονη λύση σε ένα πρόβλημα που αφορά ολοένα και περισσότερους ανθρώπους. Η εμπειρία και η εξειδίκευσή μας στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών, μας επιτρέπουν να εγγυόμαστε  την απόλυτη επιτυχία κάθε επέμβασης!

Ο Δρ. Ιωάννης Ράπτης με 20ετή εμπειρία στη μεταμόσχευση μαλλιών εγγυάται μια επέμβαση υψηλής αισθητικής με μόνιμο αποτέλεσμα, το οποίο είναι εμφανισιακά πολύ κοντά στο φυσικό. Η κατάρτιση του πλαστικού χειρουργού σε συνδυασμό με τις σημαντικές τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα, μπορούν να σας διασφαλίσουν ότι δεν θα επωμιστείτε το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών χωρίς το ιδανικό αποτέλεσμα .

Το κόστος

Μεταμόσχευση Μαλλιών σε Προσιτό Κόστος

Κάθε περίπτωση είναι μοναδική και η τιμή της επέμβασης εξαρτάται από τους εξής παράγοντες :

  • Την μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών που θα επιλέξουμε,
  • Τον αριθμό των συνεδριών
  • Την περιοχή κάλυψης δλδ τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα χρησιμοποιηθούν.

Η τιμή της επέμβασης μεταμόσχευσης μαλλιών εξαρτάται από το μέγεθος της αραίωσης που υπάρχει στο τριχωτό της κεφαλής και από τον αριθμό των μοσχευμάτων-τριχοθυλακίων που θα χρειαστεί ο ενδιαφερόμενος.

Στην κλινική μας διατηρούμε σταθερά ανταγωνιστικές τιμές, κι έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε αποτέλεσμα, χωρίς να πληρώσετε «τα μαλλιά της κεφαλής σας»… παρά μόνον τα μοσχεύματα, ανάλογα με το είδος της επέμβασης που θα επιλέξετε: FUT ή FUE.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Ο Δρ. Ι. Ράπτης είναι πλαστικός χειρουργός μέλος της Παγκόσμιας Κοινότητας Πλαστικών Χειρουργών I.S.P.A.S καθώς και μέλος της Παγκόσμιας Κοινότητας Πλαστικών Χειρουργών ασχολούμένων με την Μεταμόσχευση Μαλλιών I..S.H.R.S.
Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μετεκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ.

Εδώ και 20 χρόνια ασχολείται με τη Μεταμόσχευση Μαλλιών και έχει συνεργαστεί με μεγαλες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό χτίζοντας μια εμπειρία εκατοντάδων περιστατικών.

0 +

Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών

0 +

Χρόνια Εμπειρίας

Αποκτήστε νέα μαλλιά, δυνατά και πυκνά ξεκινώντας από σήμερα!

Μην αναβάλλετε άλλο την βελτίωση της εμφάνισής σας! Επικοινωνήστε με την BIOANAPLASIS και κλείστε ραντεβού για να ενημερωθείτε για την διαδικασία και το κόστος.

Αγίου Ιωάννου 75, Αγία Παρασκευή