Η απώλεια μαλλιών με το πέρασμα της ηλικίας
July 29, 2016
Πώς θα αποκτήσετε τα χείλια των ονείρων σας
May 8, 2017
ποσο κοστιζει η εμφυτευση μαλλιων

Το πιο συχνό ερώτημα στο οποίο καλούμαστε καθημερινά να απαντήσουμε στην κλινική μας είναι :

“Ποσο κοστιζει η εμφυτευση μαλλιων;”

Η απάντηση δεν είναι απλή και φυσικά δεν είναι μονολεκτική. Αντίστοιχα θα μπορούσαμε να απαντήσουμε με ένα άλλο ερώτημα. “Πόσο κοστίζει η αλλαγή της εξωτερικής σας εμφάνισης;”. Μπορεί να κοστίζει όσο ένα καινούργιο ρούχο ή όσο ένα κούρεμα ή ένα ζευγάρι παπούτσια. Εδώ όμως μιλάμε για κάτι διαφορετικό. Συζητάμε για μια ολοκληρωτική αλλαγή η οποία επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σας. Πόσο μπορεί αυτό να μετρηθεί με χρήματα;

Πριν όμως αναλύσουμε τους παράγοντες που παίζουν ρόλο στη διαμόρφωση της τιμής της επέμβασης η βασικότερη συμβουλή που μπορούμε να δώσουμε είναι να παρακάμψετε όλα τα διαφημιστικά τεχνάσματα και προσπαθήστε να κάνετε μια έρευνα αγοράς βασιζόμενοι σε πραγματικά στοιχεία χωρίς κρυφές χρεώσεις και προσφορές – παγίδες. Οι ελλιγμοί, οι ασάφειες και οι ψευδείς υποσχέσεις ουδέποτε κατέληξαν σε θετικά αποτελέσματα και δυστυχώς διαμόρφωσαν τα προηγούμενα χρόνια αρκετά αρνητική εικόνα για τον κλάδο των κλινικών μαλλιών στην Ελλάδα.

Η εμφύτευση μαλλιών είναι μια επέμβαση η οποία θα σας αλλάξει τη ζωή επομένως δεν πρέπει να υπολογίσετε το κόστος με 5, 10 ή 30% έκπτωση. Υπολογίστε μόνο τις διαφορές ποιότητας και επιλέξτε την κλινική που δεν κάνει καμία έκπτωση εκεί.

Κάθε περίπτωση είναι μοναδική και η τιμή της επέμβασης εξαρτάται απο τους εξής παράγοντες

  • τη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών που θα επιλέξουμε,

  • τον αριθμό των συνεδριών

  • και την περιοχή κάλυψης δλδ τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα χρησιμοποιηθούν.

Μπορείτε να δείτε τις ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τις τιμές μεταμόσχευσης μαλλιών και τις τελευταίες προσφορές της κλινικής μας, αλλά μπορείτε επίσης να εκμεταλλευτείτε και τη Δωρεάν Πρώτη Συνεδρία που μπορούμε μαζί να εκτιμήσουμε την εικόνα σας.

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι  μια λεπτή επέμβαση που απαιτεί πολυετή εμπειρία και δεν μπορεί να γίνει απο οποιονδήποτε.

Δεν μπορεί να κάνει διάγνωση ή εκτίμηση κάποιος-α αισθητικός παρά μόνο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός.

Μεγάλο ρόλο παίζει η εμπειρία του εξειδικευμένου ιατρού που θα την αναλάβει έτσι ώστε να παρουσιάσει ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα το οποίο  και θα είναι κοντά στη φυσική εικόνα του υποψηφίου και όχι μια παράταιρη εικόνα.

Άρα το βασικότερο κριτηριο όλων των παραπάνω είναι το ΠΟΙΟΣ θα αναλάβει την επέμβαση.

Ο Δρ.Ι. Ράπτης με πάνω απο 20 χρόνια εμπειρία στη μεταμόσχευση μαλλιών εγγυάται οτι η επέμβασή σας θα έχει το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε.