Παρατηρείτε χαλάρωση σε κάποια σημεία του δέρματός σας;

Νήματα Προσώπου

Οι λόγοι για να επιλέξει κάποιος τα νήματα προσώπου μπορεί να είναι ποικίλοι. Από γρήγορη και σε μικρό χρονικό διάστημα απώλεια κιλών ή εγκυμοσύνη, μέχρι στρες ή φυσική γήρανση και ελάττωση της παραγωγής του κολλαγόνου με το πέρας του χρόνου. 

Όποιος και να είναι ο λόγος όμως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου, γιατί σας έχουμε τη λύση που χρειάζεστε και το όνομα αυτής είναι ‘’νήματα προσώπου’’. 

nimata proswpou

Άμεση θεραπεία στήριξης προσώπου με 0 χρόνο αποθεραπείας

Κατά κύριο λόγο, τα νήματα τα χρησιμοποιούμε στο πρόσωπο. Εκεί αποδίδουν καλύτερα και αυτό συμβαίνει διότι το βάρος του δέρματος και του υποδόριου ιστού είναι μικρό και επομένως είναι πιο εύκολο να ανασηκωθεί και να τεντωθεί. 

Μια μέθοδος που θα σας χαρίσει άμεσα ένα αναζωογονημένο, λαμπερό, ελαστικό, σφριγηλό και φυσικά νεανικό πρόσωπο τόσο μα τόσο εύκολα! Μόνο με μια μικρή τοπική αναισθησία και χωρίς ίχνος παρενεργειών, επιπλοκών ή πόνου. 

Εξειδικευμένος Χειρουργός

Ο Δρ. Ι. Ράπτης είναι πλαστικός χειρουργός μέλος της Παγκόσμιας Κοινότητας Πλαστικών Χειρουργών I.S.P.A.S

7 Χρόνια Εμπειρία

Η πολύχρονη εμπειρία στα νήματα προσώπου αποτελεί εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς

Προσιτές Τιμές

Η μεγάλη μας εξειδίκευση στα νήματα προσώπου, μας επιτρέπει να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

Είναι μια απολύτως φυσική διαδικασία

Τα νήματα είναι βιοδιασπώμενα υλικά

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο οργανισμός τα διασπά και τα απορροφά.  

Αναμφίβολα, η εμφάνιση είναι σημαντική για πολλούς ανθρώπους, και τα νήματα προσώπου προσφέρουν μια ελαφριά, φυσική και αποτελεσματική λύση για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν ή να ανανεώσουν τη νεανική τους εμφάνιση. Πρόκειται για μια σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο στήριξης της επιδερμίδας, προσφέροντας έναν φυσικό τρόπο για την αντιμετώπιση των σημείων γήρανσης. 

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ελκυστική διαδικασία που ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι την επιλέγουν λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων της

nimata proswpou lifting
μείωση ρυτίδων
Ποικίλα τα πλεονεκτήματα

Ασφάλεια & Υψηλή Στήριξη Δέρματος

Πρώτο και κυριότερο προσόν είναι η ασφάλεια της διαδικασίας. Γίνεται χρήση νημάτων που έχουν εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές υγείας, εξασφαλίζοντας έτσι την απουσία κινδύνου για τον ασθενή.

Η διαδικασία πραγματοποιείται από τον Δρ. Ιωάννη Ράπτη με εμπειρία στην αισθητική ιατρική, προσφέροντας ένα ασφαλές περιβάλλον για τον ασθενή.

Τα νήματα προσώπου προσφέρουν έναν εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο για τη στήριξη του δέρματος. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανόρθωση διαφόρων περιοχών του προσώπου, πετυχαίνοντας φυσικά και διακριτικά αποτελέσματα. 

Αποτελεσματική μέθοδος, άμεσα αποτελέσματα με διάρκεια

Νήματα Προσώπου: Φυσική Αντιμετώπιση Γήρανσης

Τα νήματα προσώπου αποτελούν αποτελεσματική λύση για τη μείωση των ρυτίδων και της χαλάρωσης του δέρματος. Ειδικά στις περιοχές όπως οι Ρινοπαρειακές ρυτίδες, το προγούλι και οι ρυτίδες του λαιμού και το μέτωπο, μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά. 

Τα αποτελέσματα από τη χρήση νημάτων προσώπου διαρκούν συνήθως αρκετούς μήνες έως και έναν χρόνο. Αυτό καθιστά τη διαδικασία μια μακροχρόνια επιλογή για όσους επιθυμούν μακράς διαρκείας αποτελέσματα.

antimetwpisi xalarwsis proswpoujpg
Σύντομη & ανώδυνη αποθεραπεία με φυσικό αποτέλεσμα

Ελάχιστος Πόνος κατά την Εφαρμογή

Η εφαρμογή των νημάτων προσώπου συνήθως γίνεται με τη χρήση τοπικού αναισθητικού, μειώνοντας σημαντικά τον πόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. 

Η αποθεραπεία μετά τη χρήση νημάτων προσώπου είναι συνήθως άμεση, καθιστώντας την κατάλληλη για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο και θέλουν να επιστρέψουν γρήγορα στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Κατά τη διαδικασία, λεπτά νήματα εισάγονται στο δέρμα και τεντώνονται, προσφέροντας άμεση ανόρθωση σε διάφορες περιοχές του προσώπου. Η αποτελεσματικότητα των νημάτων προκύπτει από τη φυσική αντίδραση του δέρματος, προσφέροντας ένα απαλό, αλλά ορατό αποτέλεσμα που διαρκεί.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Ο Δρ. Ι. Ράπτης είναι πλαστικός χειρουργός μέλος της Παγκόσμιας Κοινότητας Πλαστικών Χειρουργών I.S.P.A.S καθώς και μέλος της Παγκόσμιας Κοινότητας Πλαστικών Χειρουργών ασχολούμένων με την Μεταμόσχευση Μαλλιών I..S.H.R.S.
Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μετεκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ.

 

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και σίγουρα θα σας ανταμείψει αν το δοκιμάσετε!

Θα έχετε ένα πρόσωπο που θα χαίρεστε να το βλέπετε για 8 με 12 μήνες, όπως και οι υπόλοιπες θεραπείες προσώπου, μέχρι να χρειαστείτε την επόμενη ανανέωση. 

Για οποιοδήποτε δισταγμό έχετε, θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας και να σας λύσουμε κάθε απορία! 

Μην αναβάλλετε άλλο την βελτίωση της εμφάνισής σας! Επικοινωνήστε με την BIOANAPLASIS και κλείστε ραντεβού για να ενημερωθείτε για την διαδικασία και το κόστος.

Αγίου Ιωάννου 75, Αγία Παρασκευή