Βάλτε οριστικό τέλος στο "Κρέμασμα" προσώπου

Mini Facelift

Όλοι επιζητούμε μια νεανική, φρέσκια εμφάνιση που να αντανακλά το πώς αισθανόμαστε μέσα μας. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου και τους φυσικούς παράγοντες που επηρεάζουν το δέρμα μας, η εμφάνισή μας μπορεί να χάσει τη φυσική της λάμψη. 

 

mini facelift

Το Mini Face Lift είναι μια ασφαλής διαδικασία που στοχεύει στην αναζωογόνηση και ανόρθωση του προσώπου σας.

Η χαλάρωση του προσώπου, το λεγόμενο ‘’κρέμασμα’’, καθώς και οι πτυχές στα μάγουλα και στο προγούλι, πολλές φορές μπορεί να εμφανιστούν ακόμη και πριν την ηλικία των σαράντα και αυτό είναι ό,τι χειρότερο για την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας. Όμως, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε είναι μονόδρομος με το πέρας της ηλικίας να είναι εμφανής η γήρανση ή να δείχνουμε περισσότερα χρόνια από αυτά που πραγματικά είμαστε. 

Εάν αναζητάτε λοιπόν έναν τρόπο να ανανεώσετε την εμφάνισή σας χωρίς την ανάγκη για μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις, το Mini Face Lift είναι μια εξαιρετική επιλογή που αξίζει να εξετάσετε.

Εξειδικευμένος Χειρουργός

Ο Δρ. Ι. Ράπτης είναι πλαστικός χειρουργός μέλος της Παγκόσμιας Κοινότητας Πλαστικών Χειρουργών I.S.P.A.S

27 Χρόνια Εμπειρία

Η πολύχρονη εμπειρία στο Facelift αποτελεί εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς

Προσιτές Τιμές

Η μεγάλη μας εξειδίκευση στο Facelift μαλλιών, μας επιτρέπει να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

Αποκαθιστούμε τη νεανική σας εμφάνιση

Η διάρκεια της επέμβασης κυμαίνεται στις δυόμισι ώρες

Με αυτήν την τεχνική, ο dr Ιωάννης Ράπτης αποκαθιστά τη νεανική σας εμφάνιση με μικρές τοποθετημένες τομές, μπροστά και ίσως και πίσω από το αυτί. Αν χρειαστεί, το συνδυάζουμε και με λιποαναρρόφηση στο προγούλι.

Η διάρκεια της επέμβασης κυμαίνεται στις δυόμισι ώρες περίπου και πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και μέθη. 

Θα χρειαστείτε μόνο 2 ημέρες άδειας από την δουλειά (εάν χρειαστεί επίδεσμος)  προκειμένου να επανέλθουν οι ιστοί και να σταθεροποιηθούν στην νέα θέση και στη συνέχεια θα απολαύσετε το αποτέλεσμα για μια ολόκληρη πενταετία. 

mini_lift_meta02
mini_lift_prin02
Ποικίλα τα πλεονεκτήματα με διάρκεια

Σύσφιξη του δέρματος και ανόρθωση με μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος

Με τη χρήση μικρών τομών και ειδικών τεχνικών, το Mini Face Lift επιτυγχάνει τη σύσφιξη του δέρματος και την ανόρθωση του προσώπου, βελτιώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Το τεράστιο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου, είναι η μεγάλη διάρκεια που κρατάει το αποτέλεσμα. Για μια ολόκληρη πενταετία μπορείτε να απολαμβάνετε τα οφέλη, τη στιγμή που άλλες μέθοδοι κρατούν λίγους μήνες έως 1 χρόνο.  

Προσαρμόζουμε την θεραπεία στον ασθενή

Εξατομικευμένη προσέγγιση & Βελτιωμένη αυτοπεποίθηση

Καθώς κάθε περίπτωση είναι μοναδική, ο Δρ. Ιωάννης Ράπτης προσαρμόζει την τεχνική του Mini Face Lift σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, εξασφαλίζοντας ένα αποτέλεσμα που ταιριάζει με την ατομική αισθητική σας.

Το Mini Face Lift μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αυτοπεποίθηση σας, καθώς η ανανεωμένη εμφάνιση του προσώπου σας  μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε πιο ελκυστικοί στις καθημερινές σας δραστηριότητες και στις κοινωνικές σας συναναστροφές.

Σύντομη & ανώδυνη αποθεραπεία με φυσικό αποτέλεσμα

Φυσικό αποτέλεσμα

Ο στόχος του Mini Face Lift είναι να προσφέρει φυσικά αποτελέσματα που θα ενισχύσουν την εμφάνισή σας χωρίς να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Αυτό σας εξασφαλίζει ότι το αποτέλεσμα θα είναι αρμονικό και φυσικό.

Συνοψίζοντας, το Mini Face Lift είναι μια εξειδικευμένη και φυσική επιλογή ανανέωσης της εμφάνισής σας, με αποτελέσματα που διαρκούν. 

Επανακτήστε την νεανική σας λάμψη, αισθανθείτε την αυτοπεποίθησή σας να εξυψώνεται και αναδείξτε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Ο Δρ. Ι. Ράπτης είναι πλαστικός χειρουργός μέλος της Παγκόσμιας Κοινότητας Πλαστικών Χειρουργών I.S.P.A.S καθώς και μέλος της Παγκόσμιας Κοινότητας Πλαστικών Χειρουργών ασχολούμένων με την Μεταμόσχευση Μαλλιών I..S.H.R.S.
Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μετεκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό χτίζοντας μια εμπειρία εκατοντάδων περιστατικών.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και σίγουρα θα σας ανταμείψει αν το δοκιμάσετε!

Προτού αποφασίσετε να υποβληθείτε σε αυτήν την επέμβαση, συζητήστε μαζί μας για ό,τι σας προβληματίζει και ελάτε να σας λύσουμε κάθε απορία.

Πείτε μας τους στόχους σας και τις προσδοκίες σας και ελάτε να βρούμε μαζί την καλύτερη για εσάς λύση!

Αγίου Ιωάννου 75, Αγία Παρασκευή

info@bioanaplasis.com