Ο πλαστικός χειρουργός δρ. Iωάννης Ράπτης αποφοίτησε το 1985 από το πανεπιστήμιο Αθηνών με τον βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ. Έκτοτε εργάστηκε ως γενικός ιατρός σε επαρχιακά νοσοκομεία, στο ν. Ερυθρός Σταυρός και στο ν. Άγιος Σάββας όπου και απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού χειρουργού το 1996 με εργασία την αποκατάσταση δερματικών ελλειμάτων προσώπου μετά από αφαίρεση όγκων.

Το 1997 έκανε μετεκπαίδευση στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου συνεργάστηκε:

  • Ως Πλαστικός Χειρουργός στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο MCV (Richmond, Virginia,USA), με καθηγητή τον κ Ι.Κ. Cohen m.d και τους C. Petty m.d, R.D Redman, στην πλαστική χειρουργική στήθους και κοιλίας.
  • Ως Πλαστικός Χειρουργός στο Champers Hair Institute (Richmond-Virginia) στην μεταμόσχευση μαλλιών.
  • Ως Πλαστικός Χειρουργός με τον Χειρουργό κ. J.Sherrell και Aston m.d facs pd, (New York, USA) στην πλαστική χειρουργική προσώπου.
  • Ως Πλαστικός Χειρουργός στην μεταμόσχευση μαλλιών με τον νυν προεδρο της ISHRS dr. Epstein. (USA)
Δρ Ιωάννης Ράπτης ειδικός στη Μεταμόσχευση Μαλλιών

Έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλαδα από το 1998 μέχρι σήμερα.
Έχει συμμετάσχει σε παγκόσμια συνέδρια πλαστικής χειρουργικής, δερματολογίας και μεταμόσχευσης μαλλιών καθώς και δεκάδες σεμινάρια.
Είναι μέλος της παγκόσμιας κοινότητας πλαστικών χειρουργών ISPAS και μέλος της παγκόσμιας κοινότητας χειρουργών ασχολουμένων με την μεταμόσχευση μαλλιών ISHRS από το 2007.

Εργάζεται ως ιδιώτης πλαστικός χειρουργός από το 1998.

Διατηρεί την κλινική BIOANAPLASIS στο κέντρο της Αγίας Παρασκευής επι της οδού Αγ. Ιωάννου 75.

Έχοντας ως βασικό στόχο την κάλυψη των αναγκών των ασθενών και με την επιστημονική κατάρτιση που διαθέτει καθώς και την πολυετή εμπειρία εκατοντάδων περιστατικών δίνει λύσεις σε προβλήματα που αφορούν αισθητικά καθώς και λειτουργικά ζητήματα.

Επισκεφθείτε την κλινική BIOANAPLASIS για ζητήματα μεταμόσχευσης μαλλιών αλλά και πλαστικής χειρουργικής. Επίσης παρέχονται υπηρεσίες αισθητικής όπως Κρυολιπόλυση, Αναίμακτο Facelift, Λιποδιάλυση, Σύσφιξη και αντιγήρανση δέρματος.

Η ομορφία και η αισθητική για άνδρες και γυναίκες απο τα χέρια ενός πλαστικού χειρουργού με 20ετή εμπειρία και καταξίωση στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής και της μεταμόσχευσης μαλλιών.