ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Η λιπογλυπτική σώματος, αφορά περιοχές με μικρή η μέτρια συσσώρευση λίπους, με ή χωρίς κυτταρίτιδα και με ή χωρίς χαλάρωση του δέρματος.

Υπάρχει ο επεμβατικός τρόπος που γίνεται με τοπική αναισθησία και μικροκάνουλα λιποαναρρόφησης, ή και με γενική αναισθησία για μεγαλύτερα προβλήματα.

Με αυτόν τον τρόπο,αφαιρούμε λίπος εκεί που περισσεύει και το τοποθετούμε εκεί που λείπει. Οι περιοχές αυτές μπορεί να είναι δίπλα, αλλά και σε τελείως άλλη περιοχή του σώματος π.χ από την κοιλιά στους γλουτούς.

Ο μη επεμβατικός τρόπος έχει να κάνει με το μηχάνημα ραδιοσυχνοτήτων και το αντίστοιχο δυοδικού laser χαμηλής έντασης και έχει να κάνει με μικρότερα προβλήματα.

Πως Δρά Το Laser

Το δυοδικό laser υπεραυξάνει τον μεταβολισμό των λιποκυττάρων, σαν δηλαδή να κάνουμε πολλή άσκηση. Τα λιποκύτταρα υπερκαταβολίζονται και έτσι συρρικνώνονται και άρα μειώνεται ο συνολικός τους όγκος.

Μετά, η εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων με την αύξηση της θερμότητας και του μεταβολισμού που κάνει, διεγείρει τους ινοβλάστες να παράγουν νέο κολλαγόνο ελαστίνη και υαλουρονικό. Έτσι το δέρμα και ο ιστός από κάτω και χάνει λίπος και κρατάει νερό και άρα τσιτώνει.

Οι ραδιοσυχνότητες λειτουργούν πολύ καλά και στο περίγραμμα του προσώπου, στο προγούλι και στις ρυτίδες.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Κάθε συνεδρία διαρκεί μισή ώρα και επαναλαμβάνεται κάθε 10-15 μέρες για 2 μήνες.

ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ

Το laser και οι ραδιοσυχνότητες δεν εφαρμόζονται σε περιοχές με δερματοπάθειες, οιδήματα πάσης φύσεως, αρρύθμιστες διαταραχές πήξης του αίματος και βαρειές αιματολογικές και αγγειακές διαταραχές.

Αποτελέσματα

Λιπογλυπτική, Προγούλι